Είστε εδώ

Οι Ελληνίδες του Κρασιού συναντούν τις Γυναίκες του Τουρισμού.

Δύο σύνδεσμοι γυναικών οι "Ελληνίδες του Κρασιού και οι "Γυναίκες του Τουρισμού" ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνδιοργάνωσαν μία όμορφη βραδιά την περασμένη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο St George Lycabettus στο Κολωνάκι.

 

Ο σύνδεσμος "Ελληνίδες του Κρασιού" παρουσίασε με επιτυχία “Τα βήματα της Γευσιγνωσίας”.

Εικόνα

Την παρουσίαση πραγματοποιήσε η Πρόεδρος των Ελληνίδων του Κρασιού κα Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη  σε  συνεργασία  με την κα  Ελευθερία  Βενιέρη Ειδική Γραμματέα. Αναφορά έγινε στην αμπελοκαλλιέργεια, τις ποικιλίες αμπέλου, τη νομοθεσία, τις περιοχές προέλευσης, την οινοποίηση, την ωρίμανση, την εμφιάλωση και οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν βήμα-βήμα στη διαδικασία γευστικής δοκιμής οίνου. Αποκορύφωμα της βραδιάς υπήρξε η μύηση στη γευστική δοκιμή λευκού, κόκκινου και επιδόρπιου οίνου. Συνοδοιπόρος και σε αυτή την επιτυχία τα κρασιά των μελών του συνδέσμου των "Ελληνίδων του Κρασιού".

Τέλος αξίζει ν' αναφέρουμε ότι το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για να μάθει όσο πιο πολλά μπορούσε για τα μυστικά του κρασιού και τις αρχές συνδυασμού εδεσμάτων και οίνου. Ευχόμαστε να έχουμε επαναλαμβανόμενες τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio