Είστε εδώ

 • ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

  Δραστηριότητα: Οινοποιός
  Επώνυμο: Μπουτάρη
  Όνομα: Χριστίνα
  Site: www.boutari.gr
  E-mail: christinaboutari@hotmail.com

   

  Η οινοποιία Μπουτάρη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του ελληνικού κρασιού, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ποιοτικού ελληνικού εμφιαλωμένου οίνου και στην αναβίωση και διατήρηση γηγενών οινικών ποικιλιών.

  Η δραστηριοποίησή της σε 25 χώρες και η πληθώρα των διακρίσεων την καθιστούν άξια πρέσβειρα του ελληνικού κρασιούς το εξωτερικό. Το 2012 η οινοποιία Μπουτάρη απέσπασε τη διάκριση «Οινοποιείο της Χρονιάς 2012» για 16η φορά από ένα εκ των σημαντικότερων περιοδικών του κρασιού, το αμερικανικό «Wines & Spirits».

  Οσον αφορά την ελληνική αγορά, είναι η μόνη οινοποιία που βραβεύτηκε ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα από τον θεσμό των Superbrands Greece και τις τρεις χρονιές του θεσμού.

  Η οινοποιία Μπουτάρη έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του τοπικού αμπελώνα σε όσες περιοχές έχει δραστηριοποιηθεί με τα έξι τοπικά οινοποιεία της: Νάουσα, Γουμένισσα, Αττική, Πελοπόννησος, Σαντορίνη, Κρήτη. Επίσης, είναι η πρώτη ελληνική οινοποιία που επέκτεινε τις δραστηριότητές της εκτός συνόρων με την εξαγορά του οινοποιείου Domaine de Mayrac στη Νότια Γαλλία.

  Στόχος είναι να προάγει την κουλτούρα του ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού στην Ελλάδα και να συμβάλλει δυναμικά στην καθιέρωσή του διεθνώς. Αυτό το πετυχαίνει προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα κρασιών, κατάλληλα για κάθε περίσταση, με προσιτές τιμές και πάντα σε εξαιρετική ποιότητα.

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio